Treacle moon – Vanilla scrub

IMG_6816

Hoe leuk ziet deze scrub eruit! Ik was meteen verlieft op de verpakking, een leuke tekst en een grote tube waar je dus erg lang mee zou kunnen doen. Toen ik de geur rook was ik helemaal verkocht. Een geweldige vanille geur die ik moest proberen!

Onder de douche was de vanille geur nog beter dan ik had verwacht, een geur explosie van vanille poeder, vanille stokjes en vanille snoepjes door elkaar, ik wou dat er geuren foto’s bestonden om dit met jullie te delen! wauw!

IMG_6842

Over de substantie was ik echter minder tevreden, het voelde droog en nam het water niet goed in zich op waardoor ik steeds mijn washandje weer onder de kraan moest houden. De scrub deeltjes voelde je wel goed en daar was ik blij om maar je huid voelde er niet gladder of zachter door, eerder wat droog en ruw. Ik was een beetje teleur gesteld maar de geur en de verpakking maakte toch een hoop goed voor mij, dus volgende keer ga ik voor de douche gel en hoop ik dat die mij wel helemaal goed bevalt.

Treacle moon heeft body scrub, douche gel en body butters in verschillende geuren, bekijk ze hier allemaal!

De voordelen van de Treacle moon vanille scrub vind ik de geur, de verpakking en de hoeveelheid. De nadelen vind ik de substantie en het resultaat.

Heb jij al een Treacle moon in huis? en wat vind jij ervan?

1 Reactie aan Treacle moon – Vanilla scrub

  1. Noraly
    3 juni 2015 at 16:37 (3 jaar ago)

    Ik heb de cocos hand zeep! Heerlijk!

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Main menu