Youtube top 10!

teaser-youtube

Youtube is enorm populair en iedereen heeft zijn of haar eigen favoriet. Ik heb een lijstje gemaakt van mijn top 10 favoriete Nederlandse youtubers en wie weet zitten en nog wel youtubers bij die jij nog niet kende. We beginnen bij 10 en eindigen bij mijn absolute favorite!

10 – Lieve Betha

image-1741157

Lieve Bertha is eigenlijk een band maar ook hebben deze twee jongens een youtube kanaal waar ze geweldig droge en vrolijk makende filmpjes op plaatsen, ze hebben hele droge humor en ik zit vaak met een brede glimlach naar ze te kijken. bekijk ze hier!

9 – TheKelvlog

ssds

Kelvin is een jongen die veel mensen waarschijnlijk al wel kennen, hij is druk, hij heeft humor en hij maakt al een hele lange tijd youtube filmpjes. hij upload ongeveer 1 keer per week een filmpje dus heb je energie nodig of wil je vrolijk worden kijk dan naar TheKelvlog klik hier!

8 – Fun (Milkshakevlog)

sdsvs

In Fun zijn verschillende filmpjes te zien van Mert en Dylan, maar vooral van de Milkshakevlog ben ik fan. Ik vind Mert en Dylan ontzettend grappig samen en vind het heerlijk om de milkshake volg op de achtergrond aan te hebben tijdens bijvoorbeeld het schoonmaken. bekijk ze hier!  Ook hebben Dylan en Mert elk een eigen youtube kanaal die ik ook erg leuk vind.

7 – GirlOnTheWhiteBike

3cnJx7MW

Elize maakt geweldige filmpjes over beauty en mode met een tintje humor, ze is lekker normaal waardoor het heerlijk is om naar te kijken. bekijk haar filmpjes hier!

6 – Ponkers

Screen-Shot-2015-03-27-at-12.02.53-1024x563

Ponkers word gemaakt door een groepje jongens die super grappige filmpjes maken. #BLUF en #GEINIG zijn twee filmpjes die elke week worden geplaatst maar ook maken ze parodies en #STRIJD. Ik vind dit ontzettend leuk om naar te kijken en raad het je zeker aan. Klik hier om een kijkje te nemen.

5 – Croco Jill

edwfse

Jill volgt elke dag haar dagelijkse leven, ook plaatst ze 1 keer per week een filmpje die beauty, lifestyle & fashion gerelateerd zijn. Ook komt haar vriend Milan Knol (ken je die nog niet? chek hem ook even) vaak voor in haar vlogs. bekijk haar volgs hier!

4 – Enzo Knol

Hilversum - De populaire 'Vlogger' Enzo Knol (Foto Marnix Schmidt)

Enzo Knol is één van de populairste youtubers, Hij vlogt elke dag waar hij van alles meemaakt en heel heel erg veel energie toont. Ik persoonlijk vind het soms iets te veel maar blijf er naar kijken en blijf het toch leuk vinden. Ook plaatst hij elke dag Minecraft survival afleveringen. Ken je Enzo nog niet bekijk hem dan hier!

3 – Beautygloss/vloggloss 

mascha-feoktistova

Mascha is een super bekende youtubester ze maakt beauty video’s op beautygloss en volgt elke dag op vloggloss. Ze geeft super handige beauty tips en je kan mee kijken met haar geweldig reizen. zeker een kijkje waard! Beautygoss Vloggloss.

2 – Nanne Meijer/Anouk & Nanne/brandstof

cds

Nanne Meijer volgt sinds kort zijn dagelijks leven, ik vind het heel leuk om naar te kijken omdat hij net begint en je dus steeds verbeteringen ziet maar ook vind ik dat hij lekker zichzelf is en ook zijn onzekere kant kan laten zien. Ook maakt hij samen met Anouk een soort show vol met gekke gadgets, lekker eten, sappig roddelnieuws en de laatste trends op het gebied van mode en lifestyle die ze elke zondag ochtend posten! absoluut een aanrader! Nanne meijerAnouk en Nanne.

1 – Ik vrouw van jou

together2

Dit is absoluut mijn nummer 1! Ik vrouw van jou is het kanaal van Joyce & Scarlet die samen een stelletje zijn. ze plaatsen iedere dinsdag en vrijdag een nieuwe video, sketch of vlog over liefde, lesbische zijn, hun leven en nog veel meer. Ik vind de stijl van videos maken van hun erg mooi, ook zijn ze super lief, vrolijk en vol humor! en absolute aanrader als je het mij vraagt. Klik hier!

 

kende jij al deze youtubers al? en wat is jou favoriet? laat een reactie achter want ik ben erg benieuwd!

3 Reacties aan Youtube top 10!

 1. Gabrielle
  10 augustus 2015 at 15:27 (3 jaar ago)

  Jongeh. Je mist Teske, de vriendin van Mert. Die jij sws vet leuk vindt.

  Beantwoorden
  • xwilja
   10 augustus 2015 at 15:42 (3 jaar ago)

   het is een top 10 he;) heb nog wel meer die ik leuk vind^.^

   Beantwoorden

Laat een reactie achter

Main menu