Zonnebrillen trends

Wat is het heerlijk weer vandaag! en dan kunnen de zonnebrillen niet missen natuurlijk. Dus heb ik 5 zonnebrillen trends op een rijtje gezet voor jullie!

Ronde hippie bril

Vintage-zonnebril

Zonnebrillen met rondje glazen ga je veel zien deze zomer, in combinatie met een ibiza outfit gaan we een beetje terug in de tijd! de ronde hippie bril is bijvoorbeeld te bestellen bij h&m

Cat eye sunglasses

accessories-tights-martha-cat-eye-sunglasses-black-shop-moddeals-1

De cat eye zonnebril is de modetrend deze zomer, alleen moet het model je wel staan. hij doet mij aan de jaren 80 denken en vind een vintage detail altijd leuk! de cat eye sunglasses is te bestellen bij bijvoorbeeld Boohoo.

Half frame sunglasses

Metal-Half-Frame-Sunglass-2015-new-fashion-vintage-brand-sunglasses-men-outdoor-sport-sun-glasses-for

De zonnebrillen met half frame, je zag dit steeds vaker bij gewone brillen maar nu dus ook bij de zonnebril! de half frame sunglasses is te bestellen bij bijvoorbeeld h&m.

Piloten bril

pilotenbrillen

Hier ben ik persoonlijk groot fan van, de bril is geïnspireerd op de ouderwetse pilotenbrillen. de piloten bril is te bestellen bij bijvoorbeeld v&d.

Oversized Sunglasses00134859-02
De oversized zonnebril zag je een jaar of 4 geleden wat opkomen, helaas kwam dit montuur er niet echt door maar deze zomer is dat wel het geval! hij is lekker opvallend en dat kan heel goed anno 2015! Hij is te bestellen bij bijvoorbeeld forever21.

Natuurlijk moet een montuur zonnebril bij je gezicht passen, maar 1 van deze 5 zal jou vast en zeker wel staan!

wat vind jij van de zonnebrillen? welke heb jij al klaar liggen?

Laat een reactie achter

Main menu