Zwerfpost – Spread the love, write a letter.

il_340x270.168348589

Zwerfpost, een geweldig initiatief! maar nog veel te onbekend. zwerfpost is een Facebook pagina die mensen aanspoort brieven/kaartjes te schrijven, niet voor je oma of je beste vriendin maar voor een onbekende! je kunt iemand een fijne dag wensen of een opbeurende quote schrijven. Vervolgens leg je je kaartje in een openbare ruimte zoals een bus, winkel of buiten als het droog is, en zo geef je iemand misschien wel een hele fijne dag. Je kan een foto van je kaartje(s) naar de Facebook pagina sturen of als je een kaartje gevonden hebt, die komen op de Facebook staan met soms ook nog hele mooie of ontroerende verhalen van de vinders.
De oprichters van de Facebook pagina zijn van mening dat de wereld wel wat meer positiviteit kan gebruiken, en zeg nou zelf positiviteit kunnen wij allemaal weleens gebruiken.
Ik vind dit een fantastische idee en ben altijd in voor een positieve boost! En bij de action heb je hele leuke kaartjes voor weinig geld te koop, of je knutselt zelf iets in elkaar! Hoe leuk zou het zijn als steeds meer mensen dit doen en steeds meer mensen een fijne dag toe gewenst krijgen? Klik hier like de Facebook pagina en schrijven maar!

Laat een reactie achter

Main menu